Kuntosuunnistajan vakuutus

Kuntosuunnistajan kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. Vakuutus on voimassa kaiken ikäisille kuntosuunnistajille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:

– kuntosuunnistustapahtumissa ja näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa
– seurojen järjestämillä suunnistuskursseilla
– kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. rastiviikot)
– Jukolan ja Venlojen Viestissä
– vakuutus kattaa suunnistuksen, hiihtosuunnistuksen, pyöräsuunnistuksen ja tarkkuussuunnistuksen sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla kotimaassa enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Kuntosuunnistajan vakuutus on OP:n Kuntosuunnistuksen Sporttiturva. Lue tarkemmat vakuutusehdot Kuntosuunnistajan vakuutuksen tuoteselosteesta (pdf).

Kuinka Kuntosuunnistajan vakuutus hankitaan?

Vakuutuksen voi ostaa Suomen Suunnistusliiton verkkokaupasta.  Käytä ostaessasi Itärastien tunnusta 127 ja tuet samalla kuntorastitapahtumaa järjestävää seuraa tai seuroja. Kirjoita tunnus ”Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset” -kenttään.

Vakuutuksen hinta on 15 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun.  Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi. Vakuutuksenottaja saa vakuutuksen lisäksi yhden Suunnistaja-lehden näytenumeron osoitteeseensa.

Siirry ostamaan vakuutus.

KuntosuunnistajanVakuutus_160X100

Jaa tämä: