Lasten ja nuorten toiminta

On tosi ihanaa että Rastihaukoissa kaikki voi harrastaa suunnistusta ja kilpailla juuri itselle sopivalla tavalla.

– Suunnistuskoululaisen huoltaja


Rastihaukkojen lasten ja nuorten toiminta keväällä 2020

Vuoden 2020 ohjelma tarkentuu kevään kuluessa koronavirustilanteen perusteella. Yhteisöllinen toiminta on luonnollisesti toistaiseksi keskeytetty. Mitään yhteisiä harjoituksia, kilpailuja tai leirejä ei näytä olevan ainakaan ennen kesää.

Tarjolla on kuitenkin paljon erilaisia omatoimisia harrastusmahdollisuuksia. Tässä listattuna joitain.


Rastihaukkojen lasten ja nuorten toiminta normaalisti

Toiminta alkaa normaalisti huhtikuussa niin suunnistuskoulun, muiden harjoitusten kuin Itärastien merkeissä. Katso tarkemmat tiedot alta eri harjoitusryhmien sivuilta.

Ympäri vuoden on toki muutakin seuran ohjelmaa, katso tarkemmin seuran tapahtumakalenterista.

Rastihaukat tarjoaa suunnistusopetusta ja toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille noin 6-vuotiaasta alkaen. Varsinkin nuorimpien harjoitukset ovat usein Itä-Helsingin alueella.

  • Hippo-suuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille noin 6-14 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville lapsille. Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta suunnistuksesta, tai he ovat olleet mukana muutamana vuotena, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille. Ainakin alle 12-vuotiaat osallistuvat suunnistuskouluun huoltajan tai muun aikuisen kanssa.
  • Varttuneempien (14+ v) aloittelevien nuorten kannattaa osallistua (aikuisten) 20.4. alkavalle alkeiskurssille, jonka perään järjestetään jatkokurssi. Sen jälkeen voi liittyä harjoitusryhmään.
  • Suunnistuskokemusta jo omaaville 10-18 -vuotiaille nuorille on omat harjoitusryhmät, joille järjestetään taitotason mukaisia säännöllisiä harjoituksia, myös yhteistyössä muiden seurojen kanssa.

Mukaan toimintaan!

Suunnistuskouluun ja muuhun toimintaan osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2020 on 20 €.

Lue tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, eduista, maksuista, lisensseistä ja vakuutuksista täältä.

Lisätiedot

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Teemu Matilainen
nuoriso(at)rastihaukat.fi
045 6709 707

Jaa tämä: