Lasten ja nuorten toiminta

On tosi ihanaa että Rastihaukoissa kaikki voi harrastaa suunnistusta ja kilpailla juuri itselle sopivalla tavalla.

– Suunnistuskoululaisen huoltaja


Rastihaukkojen lasten ja nuorten toiminta

Vuoden 2021 ohjelma saattaa edelleen muuttua nopeastikin koronavirustilanteen johdosta.

Kevätkauden toiminta alkaa huhtikuussa suunnistuskoulun ja omatoimisten Iterastien merkeissä. Toimintaa pyritään järjestämään koko kevään ajan, ja kesätauon jälkeen toinen tiiviimpi rypäs on elo-syyskuussa. Ympäri vuoden on toki muutakin seuran ohjelmaa.
Mukaan toimintaan voi liittyä milloin tahansa.

Katso tarkempi ohjelma lasten ja nuorten tapahtumakalenterista.

Rastihaukat tarjoaa suunnistusopetusta ja toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille noin 6-vuotiaasta alkaen. Varsinkin nuorimpien harjoitukset ovat enimmäkseen Itä-Helsingin alueella. Tavoitteena, kuten koko seurassa, on iloinen liikkuminen hyvässä seurassa!

  • Hippo-suuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille noin 6-14 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville lapsille. Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta suunnistuksesta, tai he ovat olleet mukana muutamana vuotena, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille. Ainakin alle 12-vuotiaat osallistuvat suunnistuskouluun huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Edistyneemmille lapsille on yleensä tarjolla myös vaativampia suunnistustehtäviä.
  • Myös varttuneemmat (14+ v) aloittelevat nuoret voivat osallistua Hippokoulun harjoituksiin. Tavoitteena on myös järjestää syyskaudella (aikuisten) alkeiskurssi joka sopii hyvin teineillekin. Koronatilenteen parantuessa pääsemme  järjestämään enemmänkin nuorille suunnattua toimintaa.

Mukaan toimintaan!

Suunnistuskouluun ja muuhun toimintaan osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2021 on 20 €.

Lue tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, eduista, maksuista, lisensseistä ja vakuutuksista täältä.

Lisätiedot

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Teemu Matilainen
nuoriso(at)rastihaukat.fi
045 6709 707

Jaa tämä: