Seuranmestaruuskisat jatkuivat Pukinmäen omatoimirasteilla

Koronapandemian vuoksi peruttujen korttelirastien tilalle järjestyi Rasti-Jyryn laatima 5km omatoimirata Pukinmäestä ja sinne osallistui lopulta 21 innokasta Rastihaukkaa. Kaikille sarjoille oli tällä kertaa sama 5km rata ja naisten sarjan voitti Hanna TalviOja 40 sekunnin erolla. Lady-sarjan nopein oli selkeästi Kirsi Tervo-Aunesluoma. Miesten sarjaan osallistui peräti 11 juoksijaa ja nopein oli Matias Rokka yli kahden minuutin erolla. Master-sarjan nopein oli Ove Nilsson täpärällä kolmen sekunnin erolla.

Tarkemmat pisteet on taulukoitu ja reitit löytyy toistaiseksi Navisportista.

Pisteet on päivitetty myös seuranmestaruustaulukkoon. Kokonaiskilpailun osalta naisten sarjassa kärkeen nousi Hanna ja Lady-sarjan kärjessä jatkaa Kirsi.  Miesten sarjan kärkeen nousi mestaruutta puolustamaan Timo Mouhu  ja Master-sarja kärkeen nousi Ove.

Valmennus onnittelee kaikkia voittajia ja pisteitä keränneitä ja kiittää kaikkia osallistujia. Seuranmestaruuskisojen osalta tulee nyt pieni tauko, mutta toukokuun lopussa on luvassa varsinainen superviikonloppu kahden AM-kisan merkeissä, mikäli pandemiatilanne sen vain sallii. Onneksi kuntorasteille pääsee omatoimisesti harjoittelemaan ja tarjontaa on melko hyvin pääkaupunkiseudulla.

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *