Iterastit Hallainvuori 28.5. – 13.6.

3,00 15,00 

Iterastit – Hallainvuori, 3 ratavaihtoehtoa (B-rata 5km, C-rata 3km ja D-rata 2km) sekä kaikki rastit kartta (tee oma ratasi).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit 2 viikkoa alkaen lauantaina 29.5.  – sunnuntai 13.6.2021 saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät Hallainvuoren metsä- ja kallioalueella. Lähtö ja maali ovat Kehätien ylittävän Viikin puistosillan kohdalla. Autoille suositeltavat pysäköintipaikat ovat Kivikossa Paukkulantiellä tai Kivikon hiihtohallin parkkipaikalla (Savikiekontie 4).

Latokartanon itäpuolella sijaitseva Hallainvuoren metsä- ja kallioalue on yksi Itä-Helsingin haastavimmista suunnistusmaastoista, joka tarjoaa myös hienoja maisemia. Metsässä kannattaa olla tarkkana polkujen kanssa, sillä maastoon on syntynyt polkuja reilusti enemmän kuin kartalle mahtuu. Kartta (1:7500) on uusittu kesällä 2020 ja tarjoaa haasteita kaikentasoisille suunnistajille.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard, Amex tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Apple Paylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    B-rata (5km), C-rata (3km), D-rata (2km), Oma rata, Kaikki radat (4kpl)