Iterastit Kauhala 4.6. – 12.6.2022

3,00 10,00 

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta.

8 ratavaihtoehtoa (A-rata (12km, 9km,7km), B-rata (6km, 5km), C-rata (3km vaikea, 3km helppo)  ja D-rata (2km)).

Valitse alta rata ja maksa haluamallasi tavalla.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastiliput reilun viikon alkaen lauantai 4.6.  –  sunnuntaihin 12.6.2022 saakka. Kierrä rata tai ratoja omatoimisesti ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät Pohjois-Kirkkonummen Kauhalan ulkoilualueella, Nuuksion kansallipuiston eteläpuolella. Alue on vaativaa korpimaista suunnistusmaastoa ja tarjoaa haasteita kaikentasoisille suunnistajille – jylhiä kallioseiniä, sammaleisia rinteitä, tuoksuvia soita ja vehreää puronotkoa. Katso lisätietoa/kuvia Retkipaikasta.

Muista korpimaisessa maastossa liikkuessa myös omatoiminen huolenpito. Jos kuljet yksin, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. 112 -sovellus kännykässä on hyvä turva. 

Lähtö ja maali ovat Westerkullan kartanon  läheisyydessä. Parkkipaikkoja on rajallisesti.   

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard, Amex tai Visa -luottokorteilla tai MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikossa, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata 12.2km, A-rata 9.1km, A-rata 7.0km, B-rata 6.3km, B-rata 5.1km, C -rata vaativa 2.9km, C-rata 2.9km, D-rata 2.1km