Kesä 2020 – Iterastit Kauhala 6.6. – 13.6.

3,00 7,00 

Iterastit – Kauhala, 8 ratavaihtoehtoa (A-rata 11.9km, A-rata 9.2km, A-rata 7.1.km, B-rata 6.0km, B-rata 5.1km, C -rata vaativa 3.4km, C-rata 2.8km, D-rata 1.8km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa viralliset rastiliput viikon alkaen lauantai 6.6.  –  lauantaihin 13.6. saakka. Kierrä rata tai ratoja omatoimisesti viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Suunnistajan kauppa ja ohjattu autojen pysäköinti Westerkullan kartanon alueella lauantaina 6.6. klo 11-13.  Ratamestari on valmistellut suunnistettavaksi runsaasti eri ratavaihtoehtoja (12 km – 2 km), rastipisteitä onkin tarjolla lähes 50 kpl. Maastossa heijastavat viralliset rastiliput, joten yösuunnistus onnistuu myös mainiosti.

Radat risteilevät Kirkkonummen Kauhalan ulkoilualueella, Nuuksio kansallipuiston eteläpuolella. Alue on hienoa ja vaativaa korpimaista suunnistusmaastoa ja tarjoaa haasteita kaikentasoisille suunnistajille – jylhiä jyrkänteitä, kosteikkoja ja vehreää puronotkoa. 

Muista korpimaisessa maastossa liikkuessa myös omatoiminen huolenpito. Jos kuljet yksin, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. 112 -sovellus kännykässä on hyvä turva. 

Lähtö ja maali ovat Westerkullan kartanon lähistön parkkipaikalta (Forsgårdintie 20). Parkkipaikat rajalliset, paitsi tapahtumapäivänä 6.6. 

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata 11.9km, A-rata 9.2km, A-rata 7.1.km, B-rata 6.0km, B-rata 5.1km, C -rata vaativa 3.4km, C-rata 2.8km, D-rata 1.8km