Ale!

Iterastit Sarvasto 19.8. – 3.9.2023

2,00 7,00 

Iterastit – Laajasalo/Sarvasto, 4 ratavaihtoehtoa (B-rata 5km, B-rata 4km, C-rata 3km ja D-rata 2km).

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit 2 viikkoa alkaen lauantaina 19.8.  – sunnuntaihin 3.9.2023 saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisten viikkojen aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Merelliset radat risteilevät Laajasalon liikuntapuiston, Sarvaston ja Aittasaaren alueilla, osaan sisältyy korttelisuunnistusmaisia piirteitä. Alueella maastossa runsaasti myös pieniä kulumauria, joita ei löydy kartasta.

Lähtö ja maali Sarvaston puiston lähistöllä. Alueella on jonkinverran ilmaista paikoitustilaa. 

HUOM! Kunnioitathan kiellettyjä alueita, eli piha-alueita (oliivinvihreät alueet) sekä erikseen rasteroidut alueet (violetti rasterointi). Näiden alueiden läpi ei saa kulkea.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla ja MobilePaylla. Maksutapana käy myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maasto sijaitsee lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

B-rata (5km), B-rata (4km), C-rata (3km), D-rata (2km), Kaikki radat (4kpl)