Ale!

Iterastit Landbo 22.5. – 6.6.

2,00 8,00 

Iterastit – Landbo, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.7km, B-rata 5.0km, C -rata 2.8km, D-rata 2.0km) sekä kaikki rastit kartta (tee oma ratasi).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa normaalit heijastavat rastiliput 2 viikkoa alkaen lauantai 22.5.  – sunnuntaihin 6.6. saakka. Kierrä rata tai ratoja omatoimisesti kyseisten viikojen aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät Landbon ja Puroniityn välisellä alueella Sipoonkorven lähettyvillä. Alue on vaativaa korpimaista suunnistusmaastoa ja tarjoaa haasteita kaikentasoisille suunnistajille – jyrkänteitä, tiheikköjä, avokallioita ja kosteikkoja. Hämärä- ja yösuunnistuskin onnistuu, rastilipuissa heijastin.

Muista korpimaisessa maastossa liikuttaessa myös omatoiminen huolenpito. Jos kuljet yksin, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. 112 -sovellus kännykässä on hyvä turva. 

Lähtö ja maali ovat Knutersintien ja Landbontien risteyksen lähistöllä. Autoille on pysäköintipaikkoja Landbon päiväkodin edessä ja Landbossa katujen varsilla.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4  kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard, Amex tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Apple Paylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (6.7km), B-rata (5.0km), C-rata (2.8km), D-rata (2.0km), Kaikki radat (4kpl), Kaikki rastit (tee oma rata)