Kevät 2020 – Iterastit Latokartano/Hallainvuori 9.5. – 15.5.

3,00 10,00 

Iterastit – Latokartano/Hallainvuori, 4 ratavaihtoehtoa (B-rata 5km, C-rata haastava 3km, C-rata helpohko 3km ja D-rata 2km). HUOM! Lähtö/maali Viikin puistosillalla.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 9.5.  – perjantai 15.5. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät Hallainvuoren metsä- ja kallioalueella. Lähtö ja maali ovat Kehätien ylittävän Viikin puistosillan kohdalla. Autoille suositeltavat pysäköintipaikat ovat Kivikossa Paukkulantiellä tai Kivikon hiihtohallin parkkipaikalla (Savikiekontie 4).

Latokartanon itäpuolella sijaitseva Hallainvuoren metsä- ja kallioalue on yksi Itä-Helsingin haastavimmista suunnistusmaastoista, joka tarjoaa myös hienoja maisemia. Metsässä kannattaa olla tarkkana polkujen kanssa, sillä maastoon on syntynyt polkuja reilusti enemmän kuin kartalle mahtuu.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

B-rata (5km), C-rata haastava (3km), C-rata helpohko (3km), D-rata (2km), Kaikki radat (4kpl)