Ale!

Iterastit – Latokaski 24.4. – 9.5.2021

2,00 8,00 

Iterastit – Latokaski, 4 ratavaihtoehtoa ( A-rata 7.2km, B-rata 4.5km, C-rata 3.1km ja D-rata 2.1km + kaikki rastit kartta (tee oma rata))

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit kaksi viikkoa alkaen lauantaina 24.4.  – sunnuntai 9.5. saakka. Kierrä rata omatoimisesti  ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Huomaathan, että alue on osa SM-pyöräsuunnistuksen 2021 maastoa, jossa on voimassa harjoituskielto SM-kisaan osallistuville (koskee myös jalkaisin suunnistusta). 

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla tai MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta, on hyvin mahdollista että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikossa, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit@rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (7km), B-rata (5km), C-rata (3km), D-rata (2km), kaikki rastit (oma rata), Kaikki radat (4kpl)