Ale!

Iterastit Mustavuori 23.9.-8.10.2023

2,00 7,00 

Iterastit – Vuosaarenhuippu/Mustavuori, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.7km, B-rata 4.4km, C -rata 3.4km ja D-rata 1.9km). Pakettina kaikki (4 rataa) kartat yhdessä maksussa.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset tai normaalit rastit 2 viikkoa alkaen lauantaina 23.9. – sunnuntai 8.10. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisenä aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Maasto:
Vuosaaren Itärastit esittelevät suunnistajille monipuolista ja hienoja näköaloja tarjoavaa Vuosaarenhuipun ulkoilualuetta. Vuosaarenhuipun “tunturimaisen” puistoalueen lisäksi radat risteilevät Mustavuoren monipuolisessa metsämaastossa.

Kielletyt alueet:
Vuosaarenhuipulta löytyy paljon alueita joiden läpi ei saa juosta, etteivät niillä olevat kasvit ja istutukset vahingoitu. Yleisohjeena Huipun alueella liikuttaessa tulisi muistaa käyttää vain olemassa olevia polkuja. Myös Mustavuoren pohjoisosan alueella on suunnistus kielletty. Kielletyt alueet on merkitty karttaan violetilla rasteroinnilla.

Ratamestarin terveiset:
Alueella on etenkin viikonloppuisin paljon ulkoilijoita, mikä kannattaa ottaa huomioon paikoin kapeilla huipun poluilla. Tämä helsinkiläinen tunturi laittaa jalat varmasti koetukselle ja vaatii rytminmuutoksia etenkin pidemmillä radoilla. Tarjolla on monipuolista suunnistusta!

Lähtö ja maali Niinisaarentien ja Itäreimarintien risteyksen lähistöltä. Autoille runsaasti parkkipaikkoja Vuosaarenhuipun uudella parkkialueella.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla ja MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi tai alla olevalla palautelomakkeella.

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (6.7km), B-rata (4.4km), C-rata (3.4km), D-rata (1.9km), Kaikki radat (4kpl), Kaikki rastit kartta (omarata)