Ale!

Iterastit Mustavuori 15.5.-30.5.

2,00 8,00 

Iterastit – Mustavuori/Vuosaari, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 7.1km, B-rata 4.9km, C -rata 3.7km ja D-rata 1.9km). Pakettina kaikki (4 rataa) kartat yhdessä maksussa. Erillinen taitorata – käyräsuunnistus (5.2km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit 2 viikkoa alkaen lauantaina 15.5.  – sunnuntai 30.5. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisenä aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät arvokkaalla ja rehevällä lehtoalueella Vuosaaren Mustavuorella. Pitkien ratojen (A ja B) alussa lyhyt kierros Pohjois-Vuosaaren asuinalueella, C-rata (3,7km) kokonaisuudessaan Mustavuoren metsäalueella. Tarjolla myös taitorata – käyräsuunnistus (5,2.km), jossa metsäalueella tulee edetä korkeuskäyriä lukien (alussa veryttely asuinalueella).

Radat käyvät Mustavuoren- Porvarinlahden suojelualueen tuntumassa (kartalla alue merkitty vihreällä katkoviivalla), jolla ei saa liikkua vapaasti keväällä ja kesällä (1.4. – 15.7.). Muistathan myös, että oliivinvihrellä merkityillä taloyhtiöiden tonteilla liikkuminen on kielletty.

Lähtö ja maali Niinisaarentien ja Itäreimarintien risteyksen lähistöltä. Autoille suositeltavat pysäköintipaikat ovat Itäreimarintiellä.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard, Amex tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Apple Paylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi tai alla olevalla palautelomakkeella.

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (7.1km), B-rata (4.9km), C-rata (3.7km), D-rata (1.9km), Kaikki radat (4kpl), Taitorata – käyrä (5.2km)