Ale!

Syksy 2020 – Iterastit Mustavuori/Vuosaari 22.8. – 29.8.

1,00 7,00 

Iterastit – Mustavuori/Vuosaari, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.5km, B-rata 4.7km, C -rata 3.1km ja D-rata 2.0km). Pakettina kaikki kartat yhdessä maksussa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 22.8.  – lauantai 29.8. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät arvokkaalla ja rehevällä lehtoalueella Vuosaaren Mustavuorella. Ratojen alussa lyhyt kierros Pohjois-Vuosaaren alueella.  Pitkät radat  (A ja B) käyvät myös Mustavuoren- Porvarinlahden suojelualueella, jolla ei saa liikkua vapaasti keväällä ja kesällä (1.4. – 15.7.)(kartalla alue merkitty vihreällä katkoviivalla).

Lähtö on Niinisaarentien ja Porslahdentien risteyksestä (Niinisaarentie) ja maali Niinisaarentien ja Itäreimarintien risteyksessä. Autoille suositeltavat pysäköintipaikat ovat Itäreimarintiellä.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (6.5km), B-rata (4.7km), C-rata (3.1km), D-rata (2.0km), Kaikki radat (4kpl)