Ale!

Iterastit Oittaa, Espoo 2.9. – 10.9.2023

5,00 7,00 

Iterastit – Oittaa, omatoiminen kuntosuunnistus, 3 ratavaihtoehtoa (A-rata 7.0km, B-rata 5.1km, C -rata 3.3km ).

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset tai normaalit rastiliput reilun viikon alkaen lauantai 2.9.  – sunnuntaihin 10.9. saakka. Kierrä rata tai ratoja omatoimisesti kyseisten viikkojen aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Bodomjärven eteläpäässä sijaitseva Oittaan ulkoilualue tarjoaa monipuolisia palveluja ja erämaista tunnelmaa.

Maastossa on kuntoratoja ja suuri voimalinja, jotka helpottavat suunnistusta. Niistä huolimatta suunnistus voi olla myös vaikeaa pienipiirteisen maaston ja vaativien rastipisteiden vuoksi.

Lähtö ja maali ovat Oittaan ulkoilualueen liepeillä (Oittaantie 2, Espoo). Autoille on alueella runsaasti pysäköintipaikkoja.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4  kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla tai MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (7.0km), B-rata (5.1km), C-rata (3.3km), Kaikki radat (3kpl)