Ale!

Iterastit Paloheinä 9.9. – 24.9.2023

2,00 8,00 

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta.

Iterastit – Paloheinä, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 7.0km, B-rata 5.2km, C-rata 2.7km ja D-rata 1.0km) + tee oma rata (kaikki rastit kartta).

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit reilun viikon lauantai 9.9.  – sunnuntai 24.9. Kierrä rata omatoimisesti kyseisten viikkojen aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Omatoiminen pysäköinti Paloheinän ulkoilumajan parkkipaikolla. Lähtö/maali ulkoilumajan läheisyydestä.

Huomioithan, että Paloheinän-Haltialan metsäalue on nykyisin luonnonsuojelualuetta. Kunnioitathan suojeltavien, herkkien luontopaikkojen kieltoaluemerkintöjä maastossa ja kartalla, kiitos!

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla ja MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta, on hyvin mahdollista että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

    Jätä palaute tai kerro puutteista
    Vaihtoehdot

    Valitse rata:

    A-rata (7.0km), B-rata (5.2km), C-rata (2.7km), D-rata (1.0km), Kaikki radat (4kpl), Oma rata (kaikki rastitkartta)