Ale!

Iterastit Perinki 20.8. – 28.08.2022

2,00 8,00 

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta.

Iterastit – Perinki, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 7km, B-rata 5km, C-rata 3km ja D-rata 2km).

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 20.8.  – sunnuntaihin 28.8.2022 saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Lauantaina 20.8. klo 11-15 maastossa emit-leimaisimet Itärasti -tapahtuman ajan (tapahtumasta saatavilla laadukkaan printtikartat).

Omatoiminen pysäköinti Hiekkarata10, Espoo. Lähtö/maali pysäköinnin lähistöllä.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla ja MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta, on hyvin mahdollista että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (7km), B-rata (5km), C-rata (3km), D-rata (2km), Kaikki radat (4kpl), Kaikki rastit kartta