Ale!

Iterastit – Roihuvuori 15.4. – 30.4.2023

2,00 8,00 

Iterastit – Roihuvuori, 4 ratavaihtoehtoa ( A-rata 6.2km, B-rata 4.4km, C-rata 2.6km ja D-rata 1.7km)

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit kaksi viikkoa alkaen lauantaina 15.4.  – sunnuntai 30.4. saakka. Kierrä rata omatoimisesti  ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 4 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettaessa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla tai MobilePaylla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut mobiilimaksuina:  Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta, on hyvin mahdollista että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikossa, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit@rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (5.4km), B-rata (4.1km), C-rata (2.9km), D-rata (1.8km), Kaikki radat (4kpl)