Kesä 2020 – Iterastit Stansvik/Laajasalo 13.6. – 21.6

3,00 10,00 

Iterastit – Stansvik/Laajasalo, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.6km, B-rata 5.2km, C-rata 2.9km, D-rata 2.0km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 13.6.  – sunnuntai 21.6. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät Tahvonlahden ja sitä ympäröivän alueen Helsingin Laajasalon etelärannalla sekä Kruunuvuorenrannassa. Tässä merellisessä maisemassa löytyy yllättävän hienoja rastipisteitä, runsaasti nousumetrejä sekä mahtavat maisemat Helsingin keskustaan ja Suomenlinnaan. Asfalttipintaista etenemistä voi tulla pitemmillä radoilla riippuen reitinvalinnoista, suurin osa kuitenkin metsämaastoa.

Lähtö ja maali ovat Stansvikin kartanopuiston lähistöllä (Stansvikintie, Helsinki). Autoille löytyy pysäköintipaikkoja kartanon alueen pysäköintipaikoilta.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (6.6km), B-rata (5.2km), C-rata (2.9km), D-rata (2.0km), Kaikki radat (4kpl)