Ale!

Syksy 2020 – Iterastit Laajasalo/Yliskylä 5.9. – 13.9.

1,00 7,00 

Iterastit – Laajasalo/Yliskylä, 5 ratavaihtoehtoa (A-rata 7km, B-rata 5km, C-rata haastava 3km, C-rata helpohko 3km ja D-rata 2km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 5.9.  – sunnuntai 13.9. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Merelliset radat risteilevät Laajasalon liikuntapuiston, Sarvaston ja Aittasaaren alueilla (uusi kartoitus alueelta), osaan sisältyy korttelisuunnistusmaisia piirteitä. Alueella maastossa runsaasti myös pieniä kulumauria, joita ei löydy kartasta.

Lähtö ja maali Laajasalon peruskoulun (yläaste) lähistöllä. Alueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. 

HUOM! Kunnioitathan kiellettyjä alueita, eli piha-alueita (oliivinvihreät alueet) sekä erikseen rasteroidut alueet (violetti rasterointi). Näiden alueiden läpi ei saa kulkea.

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maasto sijaitsee lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (7km), B-rata (5km), C-rata haastava (3km), C-rata helpohko (3km), D-rata (2km), Kaikki radat (5kpl)