Suunnistuskurssi aikuiset/nuoret

5,00 20,00 

Rastihaukat järjestää suunnistusopetusta aikuisille ja nuorille myös koronarajoituksien aikana. Harjoitukset toteutetaan omatoimisesti ja opetus/purku virtuaalisesti video-ohjelmiston avulla. Harjoitukset ja etävalmennuksen ohjaa Sporzz Oy.

Kurssin hinta aikuisilta 20€ ja nuorilta (alle 21-v.) 5€, maksu ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille omalla viitenumerolla, verkkomaksuna tai omalla liikuntaedulla (mobiili-/verkkomaksu).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Vuoden 2021 alkeissuunnistuskurssi siirtyy koronapandemian vuoksi syksylle, koska lähiopetus ei ole hallituksen linjausten mukaisesti sallittua. Sen sijaan jo hieman lajia harrastaneille ja perusasiat osaaville soveltuva suunnistuksen kurssi toteutetaan keväällä 2021 omatoimisen maastoharjoittelun ja etäohjauksen yhdistelemänä.

Toimintamalli kurssilla:

 • kurssilaiset tekevät pitkän viikonlopun (la-ma) aikana oman aikataulun mukaan itsenäisen maastoharjoituksen ja lähettävät siitä gpx-tiedoston (gps-jälki) valmentajille maanantaihin klo 17 mennessä.
 • maanantaisin klo 18.00. – 19.30 pidetään tietokoneen tai mobiililaitteen etäyhteydellä ja videoohjelmiston välityksellä valmennustuokio, jossa käydään läpi kurssilaisten reitit, pohditaan vaihtoehtoja sekä mietitään havaittavia kohteita ja tehdään muu analysointi.

Harjoituspaikat ja aikataulut seuraavasti:

 1.  Paloheinä, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 1.5. – Ma 3.5.
  • etävalmennus ma 3.5. klo 18.00 – 19.30
 2.  Kirkkonummi, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 8.5. – Ma 10.5.
  • etävalmennus ma 10.5. klo 18.00 – 19.30
 3.  Mustavuori, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 15.5. – Ma 17.5.
  • etävalmennus ma 17.5. klo 18.00 – 19.30
 4.  Landbo, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 22.5. – Ma 24.5.
  • etävalmennus ma 24.5. klo 18.00 – 19.30

Huomaathan, että harjoituskartat toimitetaan digitaalisina sähköpostitse ja tarvitset kartan tulostamista varten printterin, gpx-jäljen tallentamiseksi tarvitset gps-laitteen esim. älypuhelimen (+ sovellus esim. SportTracker, Strava) tai urheilukellon.

Kurssin voi maksaa omalla viitenumerolla pankkisiirtona, verkkomaksuna tai Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum liikuntaedulla (mobiili-/verkkomaksut). Fyysiset liikuntasetelit eivät käy maksutapana.

Mikäli haluat mukaan kurssille, mutta et ole vielä Rastihaukat ry:n jäsen, liity samalla jäseneksi tästä.