Kuntosuunnistajan vakuutus

Kuntosuunnistajan kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. Vakuutus on voimassa kaiken ikäisille kuntosuunnistajille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:

– kuntosuunnistustapahtumissa ja näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa
– suunnistusseurojen järjestämillä omatoimirasteilla
– seurojen järjestämillä suunnistuskursseilla
– kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. rastiviikot)
– Jukolan ja Venlojen Viestissä
– vakuutus kattaa suunnistuksen, hiihtosuunnistuksen, pyöräsuunnistuksen ja tarkkuussuunnistuksen sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla kotimaassa enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Vakuutus ei ole voimassa muissa kilpailuissa kuin yllä mainituissa eikä harjoituksissa tapahtumien välillä. Vakuutuksen ottaja on Suomen Suunnistusliitto ry ja vakuutuksen antaja Pohjola Vakuutus Oy. Lisäinfoa Suunnistusliiton sivuilta.

Kuinka Kuntosuunnistajan vakuutus hankitaan?

Vakuutuksen voi ostaa Suomisport -portaalista.

Portaaliin kirjautumisen jälkeen valitaan -> ”lisenssin” osto, sen jälkeen laji (Suunnistus) ja  ostotapahtumaksi valitaan -> ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutuksen palvelumaksu 8 €”.  Tämän jälkeen valitaan seura “Rastihaukat” ja sitten ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus 12 €”.  Hyväksytään valinnat ja siirrytään maksamaan omassa verkkopankissa.

Vakuutuksen kokonaishinta on 20 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun.  Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi.

Siirry ostamaan vakuutus.

KuntosuunnistajanVakuutus_160X100

Jaa tämä: