Hippo-suunnistuskouluun tarvittavat varusteet

sarjasuunnistus_vanttila_minea

Hippo-suunnistuskouluun riittävät sään mukaan valitut ulkoiluvarusteet; tuuli/verryttelypuku ja lenkkikengät. Keväällä (lumien sulaessa) ja sateisella säällä paras jalkine on varmaan kumisaappaat. Kompassia tms. välineitä ei tarvita.

Hippo-suunnistuskoululaisille jaetaan Rastihaukkojen suunnistuspusero käyttöön suunnistuskoulun ajaksi, pusero kerätään pois syksyllä suunnistuskauden loputtua.

Alueen harjoituskilpailuihin ja muihin kisoihin osallistuttaessa on seuran suunnistuspuseron käyttö toivottavaa. Kisoihin tarvitaan myös emit-leimasin, jonka saa tarvittaessa lainaksi seuralta.

Parhaat jalkineet suunnistukseen ovat erityiset suunnistuskengät (nappulat tai nastarit), mutta ne eivät ole välttämättömät. Moninpaikoin metsässä on kuitenkin liukasta, jolloin ainakin enemmän lajista innostuneen kannattaa harkita suunnistuskenkien ostoa.

Taitojen kehittyessä tarvitaan myös kompassi. Seuralta löytyy laina kompasseja.

Suunnistukseen liittyviä varusteita voi hankkia mm. Suunnistajan Kaupasta.

Seura lunastaa pyydettäessä alle 14 -vuotiaille lapsille Nuori Suunta -lisenssin, joka sisältää vakuutusturvan suunnistusharjoituksissa ja -tapahtumissa sattuville tapaturmille.  Lisenssiä varten tarvitaan lapsen sotu ja muut tarkat henkilötiedot, joten jos haluat lisenssin lunastettavaksi niin huomioithan tämä pyynnössäsi. Suosittelemme jokaisen hippokouluun osallistuvan osalta tarkistamaan perheen/lapsen vakuutusturvan kattavuuden.

Share