On tosi ihanaa että Rastihaukoissa kaikki voi harrastaa suunnistusta ja kilpailla juuri itselle sopivalla tavalla.

– Suunnistuskoululaisen huoltaja


Rastihaukkojen lasten ja nuorten toiminta

Kausi  alkaa huhtikuussa suunnistuskoulun ja Itärastien merkeissä. Toimintaa järjestetään koko kevään ajan, ja kesätauon jälkeen toinen tiiviimpi rypäs on elo-syyskuussa. Ympäri vuoden on toki muutakin seuran ohjelmaa.
Mukaan toimintaan voi liittyä milloin tahansa.

Katso tarkempi ohjelma lasten ja nuorten tapahtumakalenterista.

Rastihaukat tarjoaa suunnistusopetusta ja toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille noin 6-vuotiaasta alkaen. Varsinkin nuorimpien harjoitukset ovat enimmäkseen Itä-Helsingin alueella. Tavoitteena, kuten koko seurassa, on iloinen liikkuminen hyvässä seurassa!

  • Hippo-suuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille noin 6-14 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville lapsille. Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta suunnistuksesta, tai he ovat olleet mukana muutamana vuotena, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille. Lapset osallistuvat suunnistuskouluun huoltajan tai muun aikuisen kanssa kunnes selviävät radoista itsenäisesti. Edistyneemmille lapsille on yleensä tarjolla myös vaativampia suunnistustehtäviä.
  • Haukkakoulun harjoitukset on suunnattu edistyneemmille (yksin radastaan selviäville) lapsille ja nuorille noin 10-11-vuotiaista lähtien. Kannustamme myös osallistumaan kisoihin; varsinkin viestit ovat kohokohtia myös nuoremmille.
  • Varttuneemmat (14+ v) aloittelevat nuoret voivat osallistua joko Hippokoulun tai Haukkakoulun harjoituksiin, sekä aikuisten alkeiskurssille joka sopii hyvin teineillekin. Kysy lisää niin mietitään yhdessä paras ratkaisu.

Mukaan toimintaan!

Suunnistuskouluun ja muuhun toimintaan osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2023 on 25 €.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lue tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, eduista, maksuista, lisensseistä ja vakuutuksista täältä.

Lisätiedot

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Teemu Matilainen
nuoriso(at)rastihaukat.fi
045 6709 707

Jaa tämä: