Lasten ja nuorten kesän Leimausleiri

Kesän nuorten suunnistajien kohokohta on valtakunnallinen lasten Leimaus -leiri, joka järjestetään

Kisakalliossa Lohjalla kesäkuun alussa 4.-7.6. Rastihaukat on tehnyt leirille paikkavarauksen 15:sta leiriläisestä. Keskuspaikkana leirillä toimii Kisakallion urheiluopisto ja meille on osoitettuna majoituspaikat lattiamajoituksessa (yhteistila, ei erillisiä tyttöjen/poikien puolia, omat patjat/vuodevaatteet tarvitaan).

 

LEIMAUS 2018 (https://www.kisakallio.fi/fi/tapahtumat/urheilu/leimaus2018):

Nyt on aika pohtia kesän ohjelmaa ja laittaa ilmoittautumisia. Leimaus on erinomaisen hauska leiri, jossa lapset/nuoret (ja miksei myös aikuiset) pääsevät suunnistamaan erinomaisia harjoituksia puhumattakaan kaikesta muusta hauskasta leiritekemisestä.

Perusfaktoja leiristä:

– kuljetukset: pitää päättää sen perusteella montako meitä on lähdössä, henkilöautot (matkaa n. 60 km Helsingistä).

– ohjaajat: otamme mielellämme aikuisia mukaan leirille auttamaan ohjaamisessa ja lasten valvomisessa

– harjoitukset: leirillä on tarjolla kaiken tasoisia harjoituksia, RR  – tehoryhmä eli kaikille löytyy sopivia harjoituksia

– hinta:  leiriläisille hinta on lattiamajoituspaikalla 85€ / lapsi kattaen harjoitukset, kuljetukset leirillä, leiri tuotteen, oheisohjelman ja täysihoidon. Mukaan osallistuvien ohjaajien leirihinta 50 € täysihoidolla. Tämän lisäksi tulee vielä kustannuksia matkoista Kisakallioon ja takaisin.

Lopulliset paikat pitää vahvistaa 15.4. mennessä (tämän jälkeen niitä ei voi enää peruuttaa), joten tarvitsen lopullisen ilmoittautumisen 14.4. mennessä. Pahoittelen nopeaa ilmoittautumisaikataulua.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Ilmoitan leirille seuraavat henkilöt, myös aikuiset mukaan lähtijät (pakollinen)

  Mahdolliset ruoka-allergiat tai muuta viestiä

  Jaa tämä: