Lasten suunnistuskoulu starttaa ke 11.4. Vuosaaresta

Rastihaukkojen suosittu suunnistuskoulu starttaa jälleen kevään myötä. Info- ja aloitustilaisuus lapsille ja heidän huoltajilleen järjestetään Vuosaaressa Puistopolun peruskoulun (ent. Mustakiven aa) liikuntasalissa (osoite: Pohjavedenkatu 3) keskiviikkona 11.4. klo 18 – 19.30.

Alkeissuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6-12 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville tytöille ja pojille. Osallistujilla ei ole ollenkaan kokemusta suunnistuksesta tai ovat olleet mukana muutamana vuotena, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille.

Opetuksen pääpaino: leikinomainen tutustuminen maastoon, karttamerkit, kartanluku ja sijainti kartalla, rasti-/tukireittiin tutustuminen. Aikuisen mukana olo vaadittu.

Suunnistuskouluun osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2018 on 20 €.

Uusien lasten jäsenmaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä suoraan verkkomaksuna (klikkaa tästä).

Jos lapsi on ollut mukana jo aikaisempina vuosina tulee jäsenmaksu maksaa omalla viitenumerolla tilisiirtona. Maksulappu tulee kotiin postitse tai saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksu sisältää: suunnistuskoulun ohjelman ja materiaalit, seuran jäsenyyden ja sen edut, osallistumisen seuran järjestämiin Itärastitapahtumiin ja osallistumismaksut nuorten kilpailuihin.

Suunnistuskoulun ohjelman ja aikataulun löydät täältä.

Jaa tämä: