Leimaus-leiri 2016 ilmoittautuminen

Kevät lähestyy ja valoistuvat illat saavat katseet jo kääntymään kohti tulevaa suunnistuskesää.

Leimaus 2016

LEIMAUS 2016 (http://leimaus2016.iknv.fi/):

Kesän kohokohta on tietysti valtakunnallinen lasten Leimaus -leiri, joka järjestetään Ikaalisissa kesäkuun alussa 6.-9.6. Rastihaukat on tehnyt leirille alustavan paikkavarauksen 12:sta leiriläisestä ja 3:sta ohjaajasta. Keskuspaikkana leirillä toimii Ikaalisten Kylpylä ja tällä hetkellä meille on osoitettuna majoituspaikat lattiamajoituksessa (yhteistila, ei erillisiä tyttöjen/poikien puolia, omat patjat/vuodevaatteet tarvitaan) Kylpylän päärakennuksessa tai n.150m etäisyydellä päärakennuksesta.

Nyt olisikin aika pohtia tulevan kesän ohjelmaa ja laittaa ilmoittautumisia. Olisi mahtavaa päästä liikkeelle ison porukan voimin, uskoisin että saamme vielä järjestettyä isommankin määrän paikkoja tarvittaessa. Leimaus on erinomaisen hauska leiri, jossa lapset (ja miksei myös aikuiset) pääsevät suunnistamaan erinomaisia harjoituksia puhumattakaan kaikesta muusta hauskasta leiritekemisestä.

Perusfaktoja leiristä:

– kuljetukset: pitää päättää sen perusteella montako meitä on lähdössä, henkilöautot tai yhteiskuljetus bussilla

– ohjaajat: otan mielelläni aikuisia mukaan leirille auttamaan ohjaamisessa ja lasten valvomisessa

– harjoitukset: leirilllä on tarjolla kaiken tasoisia harjoituksia, RR  – tehoryhmä eli kaikille löytyy sopivia harjoituksia

– hinta:  leiriläisille hinta on 185€ / lapsi kattaen harjoitukset, kuljetukset leirillä, leirituoteen, oheisohjelman ja täysihoidon. Seuralta saadaan tukea leirimaksuun, joten omakustannushinta jää alle tämän. Mukaan osallistuvien ohjaajien leiriin (hinta 165 € täysihoidolla) voin myös hakea tukea seuralta, eli omaa maksamista ei tule jäämään näin paljon.

Lopulliset paikat pitää vahvistaa huhtikuun puolivälin paikeilla (tämän jälkeen niitä ei voi enää peruuttaa), joten tarvitsen lopullisen ilmoittautumisen 16.4. mennessä. Ilmoittelen mahdollisuuksien mukaan sitä ennen lopullisen leirin hinnan.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Kotiosoite (pakollinen)

  Ilmoitan leirille seuraavat henkilöt, ilmoita myös osallistuvien syntymäajat (pakollinen)

  Mahdolliset ruoka-allergiat tai muuta viestiä

  Jaa tämä: