Nuorten Leimaus -leiri 2017 ilmoittautuminen

Kesän nuorten suunnistajien kohokohta on valtakunnallinen lasten Leimaus -leiri, joka järjestetään

Kuortaneella kesäkuun alussa 5.-8.6. Rastihaukat on tehnyt leirille paikkavarauksen 12:sta leiriläisestä ja 3:sta ohjaajasta. Keskuspaikkana leirillä toimii Kuortaneen urheiluopisto ja tällä hetkellä meille on osoitettuna majoituspaikat lattiamajoituksessa (yhteistila, ei erillisiä tyttöjen/poikien puolia, omat patjat/vuodevaatteet tarvitaan).

 

LEIMAUS 2017 (http://www.leimaus2017.fi/):

Nyt on aika pohtia kesän ohjelmaa ja laittaa ilmoittautumisia. Leimaus on erinomaisen hauska leiri, jossa lapset/nuoret (ja miksei myös aikuiset) pääsevät suunnistamaan erinomaisia harjoituksia puhumattakaan kaikesta muusta hauskasta leiritekemisestä.

Perusfaktoja leiristä:

– kuljetukset: pitää päättää sen perusteella montako meitä on lähdössä, henkilöautot tai junalla

– ohjaajat: otan mielelläni aikuisia mukaan leirille auttamaan ohjaamisessa ja lasten valvomisessa

– harjoitukset: leirillä on tarjolla kaiken tasoisia harjoituksia, RR  – tehoryhmä eli kaikille löytyy sopivia harjoituksia

– hinta:  leiriläisille hinta on lattiamajoituspaikalla 85€ / lapsi kattaen harjoitukset, kuljetukset leirillä, leiri tuoteen, oheisohjelman ja täysihoidon. Mukaan osallistuvien ohjaajien leirihinta 45 € täysihoidolla. Tämän lisäksi tulee vielä kustannuksia matkoista Kuortaneelle ja takaisin.

Lopulliset paikat pitää vahvistaa 15.4. mennessä (tämän jälkeen niitä ei voi enää peruuttaa), joten tarvitsen lopullisen ilmoittautumisen 14.4. mennessä. Pahoittelen nopeaa ilmoittautumisaikataulua.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Kotiosoite (pakollinen)

  Ilmoitan leirille seuraavat henkilöt, ilmoita myös osallistuvien syntymäajat (pakollinen)

  Mahdolliset ruoka-allergiat tai muuta viestiä

  Jaa tämä: