Toimitusehdot

Yleistä

Otamme vastaan ainoastaan Rastihaukat verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia. Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun on seurattava sähköpostia tilauksen toimituksen ajan. Rastihaukat ei vastaa mahdollisista viivästyksistä,  karttojen teknisistä virheistä, ratojen voimassaoloaikojen muuttumisesta tai virheistä ratojen tiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuotetta ei ole mahdollista toimittaa ulkoisista seikoista johtuen.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat on ilmoitettu euroissa eivätkä sisällä arvonlisäveroa. Rastihaukat on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminta on vapautettu arvonlisäverosta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kassalta löydät eri maksutavat kokonaisuudessaan sekä kunkin maksutavan omasta verkkopalvelusta kyseisen maksutavan maksuehdot.

Toimitukset

Rastihaukat verkkokaupassa on myynnissä ainostaan digitaalisia- ja palvelutuotteita, joten toimitusaika on nopea. Tuote tarjotaan joko ladattavaksi sähköisesti .pdf -muodossa heti maksutapahtuman jälkeen Rastihaukat -palvelimelta tai tuote on heti käytettävissä esim. seuran jäsenmaksu. Mahdollisissa häiriötilanteissa tuotteen toimitus saattaa viivästyä. Tällaisissa tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse (kauppa@rastihaukat.fi).

Viivästykset

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Viivästyksen sattuessa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse (kauppa@rastihaukat.fi). Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen toimituksessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia.

Palautus- ja peruuttamisoikeus

Digitaalisilla karttatuotteilla sekä vapaa-ajanpalveluilla (jäsen- ja kurssimaksut) ei ole palautus- tai peruuttamisoikeutta. Jos kuitenkin olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, olethan yhteydessä sähköpostitse (kauppa@rastihaukat.fi). Jäsenyystuote tulee peruuttaa yhdistyslain mukaisesti kirjallisesti. Mikäli tarjottu tuote esim. kurssi peruuntuu asiakkaasta riippumattomista syistä, tehdään maksunpalautus asiakkaalle täysimääräisenä valitulla maksutavalla.

Henkilötietojen käyttö

Kun teet oston Rastihaukat verkkokaupasta tallentuvat henkilötietosi Rastihaukat ry:n ylläpitämään asiakasrekisteriin. Myös tarkemmat ostohistoriaasi liittyvät asiakastietosi, kuten tilaustiedot, tuotetiedot ja laskutustiedot tallennetaan. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakaspalvelu- ja markkinointitarkoituksiin. Lue tietosuojaseloste kokonaisuudessaan täältä.

Tekijänoikeus

Huomioithan, että karttatiedoston kopiointi ja jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Jaa tämä: