Kevät 2020 – Iterastit Mustavuori/Vuosaari 16.5. – 22.5

3,00 10,00 

Iterastit – Mustavuori/Vuosaari, 3 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.7km, B-rata 4.2km, C/D -rata helpohko 2.4km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 16.5.  – perjantai 22.5. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät pääkaupunkiseudun arvoikkaimmalla rehevällä lehtoalueella Mustavuorella. A-rata (7km) tekee radan alussa kierroksen Keski-Vuosaaren puolella, jolloin siihen sisältyy korttelisuunnistusmainen osa. Radat/rastit rajoittuvat Mustavuoren luonnosuojelualueen etelä-puolelle, Mustavuoren- Porvarinlahden suojelualueella ei saa liikkua vapaasti keväällä ja kesällä (1.4. – 15.7.), jolloin on pysyttävä poluilla ja ulkoilureiteillä (kartalla alue merkitty vihreällä katkoviivalla).

Lähtö on Mustavuoren kuntoradan/ulkokuntoilupaikalla (Niinisaarentie 12) ja maali on Mustavuoren Kalvikintien parkkipaikan läheisyydessä. Autoille suositeltavat pysäköintipaikat ovat Niinisaarentie 12 (lähtö) tai Kalvikintien parkkipaikka (maali).

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (6.7km), B-rata (4.2km), C/D-rata helpohko (2.4km), Kaikki radat (3kpl)