Ale!

Syksy 2020 – Iterastit Paloheinä 12.9. – 19.9.

1,00 7,00 

Iterastit – Paloheinä, 4 ratavaihtoehtoa (A-rata 7km, B-rata 5km, C-rata 3km ja D-rata 2km).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit viikon alkaen lauantaina 12.9.  – lauantaihin 19.9. saakka. Kierrä rata omatoimisesti kyseisen viikon aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Omatoiminen pysäköinti Paloheinän ulkoilumajan parkkipaikolla. Lähtö/maali Paloheinän ulkoilumajan lähistöltä.

Maastossa on uusia rakennustyömaita, joita ei ole merkitty kielletyksi alueeksi. Kyseiset kohteet tulee väistää.

Huomioithan, että Paloheinän-Haltialan metsäalue on nykyisin luonnonsuojelualuetta. Kunnioitathan suojeltavien, herkkien luontopaikkojen kieltoaluemerkintöjä kartalla, kiitos!

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta, on hyvin mahdollista että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin kerran viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (7km), B-rata (5km), C-rata (3km), D-rata (2km), Kaikki radat (4kpl)