Hippo -suunnistuskoulu aloittelijoille ja heidän vanhemmille

Rastihaukkojen suosittu Hippo suunnistuskoulu aloittelijoille starttaa jälleen kesän lähestyessä. Info- ja aloitustilaisuus järjestetään Roihuvuoren Itärastitapahtuman yhteydessä lauantaina 16.4. klo 12

HIPPO -suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 7-13 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville lapsille ja nuorille. Osallistujilla ei ole ollenkaan kokemusta suunnistuksesta tai ovat olleet mukana muutamana vuotena, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille.

Opetuksen pääpaino: leikinomainen tutustuminen maastoon, karttamerkit, kartanluku ja sijainti kartalla, rasti-/tukireittiin tutustuminen. Aikuisen mukana olo vaadittu.

Suunnistuskouluun osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2016 on 20 € ja aikuisten 40 €. Osallistujille lähetetään jäsenmaksukuitit sähköpostitse ensimmäisen harjoituksen jälkeen.

Maksu sisältää: suunnistuskoulun ohjelman ja materiaalit, seuran jäsenyyden ja sen edut, osallistumisen seuran järjestämiin Itärastitapahtumiin ja osallistumismaksut nuorten kilpailuihin.

Uusien lasten tulee ilmoittautua suunnistuskouluun nettilomakkeen kautta tai tule Roihuvuoreen Itärastitapahtumaan lauantaina 16.4. klo 12 kysymään toiminnasta lisää ja testaamaan suunnistusta.

Suunnistuskoulun ohjelman ja aikataulun löydät täältä.

Jaa tämä: