Ilmoittautuminen avattu Jukolan viestiin sekä päiväleirille 19.5.2019

Jukolan viesti Kangasalla 15.-16.6.2019

Rastihaukat on tänäkin vuonna osallistumassa Venlojen ja Jukolan viesteihin useammalla joukkueella. Juoksijoiden ilmoittautuminen on avattu ja naiset voivat halutessaan ilmoittautua molempiin viesteihin. Ilmoittautumistilanne näkyy omassa taulukossa ja osuuksien tarkemmat tiedot yms. selviävät Jukolan viestin kilpailukutsusta.

Päiväleiri Kangasalla 19.5.2019

Rastihaukat järjestää päiväleirin sunnuntaina 19.5. Jukola-viestin harjoitusmaastoissa Kangasalla. Tukikohdaksi on valittu kuntoutumiskeskus Apila Vesijärven rannalta läheltä Kangasalan keskustaa. Päivän aikana järjestetään kahdet maastoharjoitukset, välissä syödään lounas ja lopuksi saunotaan, uidaan ja nautitaan myös päivällinen.

Leirin ohjelma on seuraavanlainen eli hyvin samanlainen kuin viime vuonna Hollolassa. Ohjelma tarkennetaan myöhemmin ja lähetetään tiedoksi kaikille osallistujille.
Klo 10 kokoontuminen ensimmäisessä harjoitusmaastossa
Klo 12:30 lounas Apilan kuntoutumiskeskuksessa Vesijärvisalissa
Klo 14:30 toinen harjoitus
Klo 17 päivällinen ja sauna rantahuvila Villa Kataja

Leirin osallistumismaksu on 20€ ja ilmoittautumiset 5.5.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella. Osallistumismaksun voi myös kuitata osallistumalla Itärastien järjestelyihin joko ratamestarina tai avustajana, ilmoittautuminen Itärastien talkootehtäviin tästä.

Kangasalan harjoitusmaastot: https://www.jukola.com/2019/kilpailijat/harjoittelu/

Kuntoutumiskeskus Apila: http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi/

Leirille osallistuville pyritään järjestämään myös mahdollisuus mennä lauantaina omatoimisesti harjoittelemaan yösuunnistusta. Kiinnostuneiden kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä Anteroon tai Paulaan valmennus@rastihaukat.fi

Ilmoittautuminen Kangasalan päiväleirille suljettu!
Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja valmennus@rastihaukat.fi

Jaa tämä: