Itärastikoulutus to 14.3. klo 17.30 Paloheinä

Itärastikausi on ovella ja aikataulut on julkaistu alueen kalentereissa ja nettisivuilla. Itärastien järjestäjien koulutus pidetään torstaina 14.3. klo 17.30-20.30 Paloheinän ulkoilumajalla (Pakilantie 124).

Laitteistoa on uusittu viime vuodesta ja tilaisuudessa pääset itse testaamaan miten sähköiset ilmoittautumiset ja tulosohjelma saadaan toimimaan sujuvasti kahden tietokoneen ja tabletin yhdistelmällä.

Koulutuksessa opetellaan myös ratasuunnittelua kaupunkimaisessa maastossa ja käydään läpi esimerkkejä hyvistä ja huonoista rastiväleistä.

Haluatko palautetta omista rataideoistasi? Voit laatia alustavan radan jollekin Itärastien maastoista ja tuoda sen arvioitavaksi koulutukseen. Jos Condes-ohjelmisto ei ole tuttu, radan voi suunnitella käsin vanhalle printtikartalle.

Tilaisuus on avoin kaikille seuran jäsenille. Tervetuloa mukaan kaikki ratamestarit, avustajat ja uudet ratamestarit/avustajat.

Kahvitarjoilu.

Jaa tämä:

1 Response

 1. admin sanoo:

  Ja juurikin tuli alueelta tietoja kevään koulutuksista, joissa voi opiskella ratojen tekemistä ja kartoitustoimintaa. Seura tarvitsee lisää ratamestareita ja erityisesti kartan täydentäjiä/piirtäjiä (OCAD), joten jos olet yhtään kiinnostunut niin eikun kouluttautumaan (seura maksaa kustannukset).

  Kaikkiin ilmoittautuminen Pauli Anttilalle sähköpostilla: pjanttila@gmail.com

  Keskiviikon 13.3. Lasten ratamestarikurssille (SSL/Kai Hilo) on muutama paikka vapaana.

  Lauantain 16.3. Riihimäen ratamestari 2lk (Karppinen, Kattainen) on myös muutama paikka.

  Keskiviikko 10.4. | OCAD kartan piirron perusteet, Espoo https://www.suunnistusliitto.fi/events/10-4-ocad-kartan-piirron-perusteet/ – ilmot 3.4. 2019 mennessä.

  Keskiviikko 24.4. | OCAD radan piirron perusteet, Espoo https://www.suunnistusliitto.fi/events/24-4-ocad-radan-piirron-perusteet/ – ilmot 17.4.2019 mennessä.

  Maanantai 29.4. | OCAD Piha-, sprintti- ja tarkkuussuunnistuskartan laatiminen kuntien kaavakartoista ja ilmakuvista – ilmot 18.4.2019 mennessä.