Itärastikausi tältä erää ohi, Iterastit ratoja ostettavissa omatoimiseen kuntoiluun

Kauden viimeiset Itärastit pidettiin lauantaina 3.10. Salmenkalliossa. Suunnistajia oli liikkeellä tämän erikoisen koronakauden suurin määrä – suuri kiitos kaikille kaudelle 2020 Itä-/Iterasteille osallistuneille.

Kuulisimme mieluusti palautetta Itärasteista ja omatoimisista Iterasteista. Mistä pidit, mitä muutoksia toivoisit ensi kaudelle, lempimaastosi, uusia suunnistusmuotoja (esim. pitkiä ratoja, rogaing) jne?

Voit kommentoida suoraan tähän artikkeliin tai sitten Itärastien facebook -sivuille.

– – – – – – – – – –

Kaikki kevään ja syyskauden 2020 Iterasti -kartat/radat ostettavissa edelleen verkkokaupasta omatoimiseen kuntoiluun/harjoitteluun (maastossa ei ole rastipisteillä merkkejä). Osta kartat tästä.

Iterastien paikat ja ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.rastihaukat.fi/itarastit/

Iterastit:  Omatoimikartat (pdf) ostettavissa ja ladattavissa vain Rastihaukat verkkokaupasta

Kartan osto maksupalvelulla

 1. Siirry tuotesivulle esim. Yliskylän kartat (5.9 – 12.9.) https://www.rastihaukat.fi/tuote/iterastit-yliskyla/
 2. Valitse valikosta haluamasi rata ja paina ”Osta/Ilmoittaudu” -nappia -> Siirrytään seuraavalle sivulle ”Kassa”
 3. Täydennä tiedot “Kassa” -sivulla, kaikilta ostajilta kysytään perustiedot sekä sähköpostiosoite. Sivulla näkyy myös ostamasi kartat ja hintatiedot.
 4. Valitse maksutapaVerkkopankit, luottokortit, MobilePay (Checkout maksuvälitys)” tai “Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum mobiilimaksut
 5. Paina nappiaMaksa/Lähetä tiedot” -> Siirrytään seuraavalle maksutietosivulle:
  1. Maksutapana “Verkkopankit, luottokortit, MobilePay (Checkout maksuvälitys)” -> valitse vaihtoehdoista ja suorita maksu kyseisen maksuntarjoajan omassa palvelussa. Palaa lopuksi takaisin Rastihaukat verkkokauppaan (yleensä automaattisesti).
  2. Maksutapana “Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum mobiilimaksut” -> suorita maksu oman liikuntaedun tarjoajalla, lähetä maksusta kuitti/näyttökuva osoitteeseen kauppa(at)rastihaukat.fi
 6.  Siirryt seuraavalle sivulle josta voit ladata kartan/kartat mikäli käytit maksutapana “Verkkopankit, luottokortit, MobilePay (Checkout maksuvälitys)“, kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti joka sisältää kartan latauslinkin.
 7.  Käyttäessäsi maksutapaa “Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum mobiilimaksut“, saat kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin joka sisältää kartan latauslinkin, kun olemme saaneet tarkistettua maksusi (Huomioi viive, tarkistus on manuaalinen toimenpide).

Kartan osto Rastihaukat jäsenet

Tässä poikkeustilanteessakin Rastihaukat pyrkii tarjoamaan jäsenilleen vastinetta jäsenmaksulle. Rastihaukkojen jäsenet saavat ladattua Iterastien kartat verkkokaupasta ilmaiseksi jäsenkoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Jos et ole saanut viestiä niin voit pyytää koodia erikseen osoitteesta iterastit(at)rastihaukat.fi

Kartan osto käy jäsenkoodilla näin:

 1. Siirry tuotesivulle esim. Roihuvuoren kartat (11-17.4.) https://www.rastihaukat.fi/tuote/iterastit-roihuvuori/
 2. Valitse valikosta haluamasi rata ja paina ”Osta/Ilmoittaudu” -nappia -> Siirrytään seuraavalle sivulle ”Kassa”
 3. Klikkaa kohtaa, jossa lukee ”Rastihaukat jäsen? Klikkaa ja lisää jäsenkoodi”, kirjoita koodi riville ja paina ”Käytä kuponki” -> Tulee ilmoitus ”Alennuskoodi otettiin käyttöön”.
 4. Täydennä muut tiedot kassa -sivulla, kaikilta ostajilta (myös jäseniltä) kysytään perustiedot sekä sähköpostiosoite. Sivulla näkyy myös ostamasi kartat ja hintatiedot (Yhteensä kohdassa tulee olla 0,00 €)
 5. Paina nappiaMaksa/Lähetä tiedot” -> Siirryt seuraavalle sivulle josta voit ladata kartan/kartat, kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään myös viesti joka sisältää kartan latauslinkin.

Koska alennuskoodi on vain seuran jäsenille, tarkistathan ennen sen käyttöä että olet suorittanut vuosittaisen jäsenmaksun. Mikäli jäsenmaksun suhteen on jotakin epäselvää, niin voit tiedustella maksutietoja/summaa osoitteesta jasen@rastihaukat.fi

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Rastihaukkojen iloiseen joukkoon voit tehdä sen täyttämällä hakemuslomakkeen.

Muistathan noudattaa Iterasteillakin vastuullista liikkumista; sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä myös metsässä ja huomioidaan riskiryhmät.

Suunnistusterveisin,

Rastihaukat ry

Jaa tämä: