Lasten ja nuorten elokuun 2021 leimausleiri ilmoittautuminen

Kesän nuorten suunnistajien (n. 8 – 18 -vuotiaat) kohokohta on valtakunnallinen Leimaus -leiri, joka järjestetään Vuokatissa elokuun alussa  2. – 5.8.2021.  Keskuspaikkana leirillä toimii Vuokatti Sport ja Rastihaukoille on varattu alustavasti majoituspaikat alueen huoneistoista (perinteistä lattia-/telttamajoitusta ei ole saatavilla tänä vuonna). Seura tukee jäseniään 50% alennuksella leirimaksuista.

Ennakkoon Haukkoja on ilmoittautunut leirille 2 aikuista ohjaajaa ja 4 lasta. Joten leiri tulee toteutumaan ja lisää nuoria & ohjaajia toivotaan mukaan.

LEIMAUS 2021 (https://vuokattisport.fi/leimaus2021/):

Nyt on siis aika pohtia loppukesän ohjelmaa ja laittaa viimeistään ilmoittautumisia. Leimaus on erinomaisen hauska leiri, jossa lapset/nuoret (ja miksei myös aikuiset) pääsevät suunnistamaan erinomaisia harjoituksia puhumattakaan kaikesta muusta hauskasta leiritekemisestä.

Perusfaktoja leiristä:

– kuljetukset: koronarajoitusten voimassa ollessa, jokainen leiriläinen/vanhempi hoitaa matkat itsenäisesti ja omalla kustannuksella (ei yhteisiä kuljetuksia)

– ohjaajat: otamme mielellämme aikuisia mukaan leirille auttamaan ohjaamisessa ja lasten valvomisessa

– harjoitukset: leirillä on tarjolla kaiken tasoisia harjoituksia, pienten lasten rastireitti (RR)-harjoituksista  – isompien nuoren tehoryhmäharjoituksiin eli kaikille löytyy sopivia harjoituksia

– hinta lapset/nuoret:  leiriläisille huoneistossa 135€ / lapsi kattaen harjoitukset, kuljetukset leirillä, leiri tuotteen, oheisohjelman ja täysihoidon.

– hinta aikuiset: mukaan lähteville aikuisille 122,50 € täysihoidolla huoneistomajoituksessa.

Lopulliset paikat pitää vahvistaa 31.5. mennessä (peruutuksen voi tehdä kuitenkin vielä 30.6. saakka), joten tarvitsen sitovat ilmoittautumiset su 30.5. mennessä. Pahoittelen nopeaa ilmoittautumisaikataulua.

Mikäli olet jo ilmoittautunut sähköpostitse (olet jo mukana listoilla), täytä silti allaoleva lomake niin saamme tiedon mm. mahdollisista allergioista. Lisätietoja osoitteesta nuoriso@rastihaukat.fi

Ilmoita oheisella lomakkeella leirille osallistuvat:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Kotiosoite (pakollinen)

  Ilmoitan leirille seuraavat henkilöt, ilmoita myös osallistuvien syntymäajat (pakollinen)

  Mahdolliset ruoka-allergiat tai muuta viestiä

  Jaa tämä: