Jukola-asiaa: juoksujärjestykset ja muuta infoa

Jukolaan on enää kaksi päivää! Juoksujärjestyksiä on viilattu pitkään ja hartaasti, ja onneksi parin ulkopuolisen vahvistuksen avulla joukkueet ovat nyt täynnä, loukkaantumisille tai sairastumisille ei tosin ole varaa, joten olkaahan varovaisia. Lopulliset järjestykset ovat tämän näköiset:

Venlojen juoksujärjestykset:
527 RaHa 1
1. Ronja Witick
2. Anna Wiklund
3. Maija Huhtala
4. Virva Vuorenpää
1270 RaHa 2
1. Mia Lehtonen
2. Inka Tienari
3. Eva Tas
4. Kaisa Tikka

 

Jukolan juoksujärjestykset:

704 RaHa 1
1. Juha Ojala
2. Tony Hellstedt
3. Harri Kauppinen
4. Pera Sorri
5. Veikko Saaristo
6. Steffe Witick
7. Niko Kivelä

1182 RaHa 2
1. Tapani Heikkuri
2. Kim Metso
3. Teemu Siniranta
4. Jari Siniranta
5. Mika Molin
6. Petteri Miihkinen
7. Kimmo Tikka

Majoitustelttapaikat sijaitsevat tänä vuonna kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä, paikkojen numerot A1524, A1540 ja A1541. Tarkemman sijainnin löytää tuolta: http://dimtent.jukola.com/, yläkulman hakukenttään joku telttakoodeista. Tuulisuojapaikkaa ei tänä vuonna varattu ollenkaan, se on ollut aiempina vuosina hyvin vähäisellä käytöllä ja seurateltta on yleensä ollut majoituspaikalla. Toivottavasti joku käy nappaamassa seurateltan ja viirin mukaan varastolta.

 

Olen itse hyvissä ajoin ennen Venlojen viestin alkua paikalla ja haen materiaalit, joita sitten jaetaan teltoilla.
Henkilöautolla tulevien on varauduttava ruuhkiin ja kohtalaiseen kävelymatkaan (n. 3 km) sekä varattava riittävästi aikaa kilpailukeskukseen saapumiseen. Yhteiskyytejä kannattaa sopia ja kysellä joko Haukkaforumilla tai Facebook-ryhmässä. Pihkaniskojen bussissa oli vielä ainakin alkuviikosta tilaa, tänään torstaina ehtii vielä ilmoittautua, jos haluaa bussikyydin. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Pihkaniskojen bussi

 

Luvassa on hyvin kosteaa keliä, joten kumpparit ovat kova sana pellolla. Kaikkien on hyvä käydä tutustumassa kilpailuohjeisiin etukäteen http://www.jukola.com/2016/yleista/kilpailuohjeet/ sekä ensikertalaisille on tehty vielä loistava tietopaketti, joka löytyy täältä.

Mikäli tulee vielä kysyttävää (tai epätoivottuja peruutuksia), ottakaa yhteyttä valmennus@rastihaukat.fi, 0503467300 tai fb-viestillä. Nähdään Lappeenrannassa!

Jaa tämä: