Jukola-leiri Hollolassa 20.5.2018 – ilmoittaudu nyt!

Rastihaukat järjestää päiväleirin sunnuntaina 20.5. Jukola-viestin harjoitusmaastoissa Lahden ja Hollolan alueilla. Tukikohdaksi on varattu Siikaniemen kurssikeskus noin 14 kilometrin päästä Hollolan keskustasta. Päivän aikana järjestetään kahdet maastoharjoitukset, välissä syödään lounas ja lopuksi on varattu rantasauna ja grillikatos.

Päiväleirin ohjelma:
– Kimppakyydeillä siirtyminen ensimmäiseen harjoitusmaastoon Santaveräjälle (Tenniläntie 100)

– Kokoontuminen klo 10, ensimmäinen harjoitus: 3 x n. 2 km suunnistusvedot hajonnoin (ns. one-man relay). Siirtymisineen treenin kokonaispituus 7 km. 4 eri hajontarataa. Harjoituksella pyritään tarjoamaan eri tyyppisiä viestitilanteita monipuolisilla hajonnoilla ja radan rytmityksellä.

– Lounas Siikaniemen kurssikeskuksessa klo 13

– Noin klo 15 siirtyminen toiseen harjoitusmaastoon Tiirismaalle (Muovitie 1): Tiirismaan laelta kohoavan 327 metriä korkean TV-maston ympärillä olevat harjanteet ja rinteet ovat yhtä syherikköä koostuen vieri vieressä olevista notkoista, painanteista, kumpareista ja jyrkänteistä. Maston pohjoispuolinen maasto on tasaisempi, runsaasta supikosta muodostuva alue. Teknisesti vaativa runsasrastinen keskimatkan harjoitus.

– Iltapäiväkahvit, rantasauna ja grilli Siikaniemessä klo 17-19

Leirin osallistumismaksu on 20€. Osallistumismaksun voi myös kuitata osallistumalla Itärastien järjestelyihin joko ratamestarina tai avustajana, ilmoittautuminen talkootehtäviin tästä.

Ilmoittautuminen leiripäivään TÄÄLTÄ 6.5.2018 mennessä

Itse Jukolan viestiin ilmoittautuminen on myös avattu, laita nimesi listaan ja varaa parhaat osuudet päältä!

Jukolan harjoitusmaastot http://www.jukola.com/2018/kilpailijat/harjoittelu/

Siikaniemen kurssikeskus http://siikaniemi.fi/

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *