Lasten ja nuorten kesän 2019 leimausleiri ilmoittautuminen

Kesän nuorten suunnistajien (n. 8 – 18 -vuotiaat) kohokohta on valtakunnallinen Leimaus -leiri, joka järjestetään Imatralla kesäkuun alussa 3.- 6.6. 2019.  Keskuspaikkana leirillä toimii Imatran kylpylä ja meille on osoitettuna majoituspaikat lattiamajoituksessa kylpylän tiloista (yhteistila, ei erillisiä tyttöjen/poikien puolia, omat patjat/vuodevaatteet tarvitaan).

Ennakkoon Haukkoja on ilmoittautunut leirille jo 4 aikuista ja 9 lasta. Lisää porukkaa mahtuu vielä mukaan.

LEIMAUS 2019 (https://leimaus2019.fi):

Nyt on siis aika pohtia kesän ohjelmaa ja laittaa viimeistään ilmoittautumisia. Leimaus on erinomaisen hauska leiri, jossa lapset/nuoret (ja miksei myös aikuiset) pääsevät suunnistamaan erinomaisia harjoituksia puhumattakaan kaikesta muusta hauskasta leiritekemisestä.

Perusfaktoja leiristä:

– kuljetukset: pitää päättää sen perusteella montako meitä on lähdössä, henkilöautot (matkaa n. 260 km Helsingistä) tai juna.

– ohjaajat: otamme mielellämme aikuisia mukaan leirille auttamaan ohjaamisessa ja lasten valvomisessa  & kuljetuksissa Imatralle

– harjoitukset: leirillä on tarjolla kaiken tasoisia harjoituksia, pienten lasten rastireitti (RR)-harjoituksista  – isompien nuoren tehoryhmäharjoituksiin eli kaikille löytyy sopivia harjoituksia

– hinta lapset/nuoret:  leiriläisille lattiamajoituspaikalla 90€ / lapsi kattaen harjoitukset, kuljetukset leirillä, leiri tuotteen, oheisohjelman ja täysihoidon. Alle 15 -vuotiaille leiriläisille lunastetaan myös sporttiturvavakuutus (jollei sitä ole erikseen lunastettu). Tämän lisäksi tulee vielä jokaiselle kustannuksia matkoista Imatralle ja takaisin (bensarahat autoilijoille tai junaliput).

– hinta aikuiset: mukaan lähteville aikuisille 80 € täysihoidolla, mutta mikäli aikuinen kuskaa autossaan seuran lapsia/nuoria leirille ja takaisin on leiri aikuiselle ilmainen (0€).

Lopulliset paikat pitää vahvistaa 12.4. mennessä (tämän jälkeen niitä ei voi enää peruuttaa), joten tarvitsen sitovat ilmoittautumiset 11.4. mennessä. Pahoittelen nopeaa ilmoittautumisaikataulua.

Mikäli olet jo ilmoittautunut sähköpostitse (olet jo mukana listoilla), täytä silti allaoleva lomake niin saamme tiedon mm. mahdollisista allergioista. Lisätietoja osoitteesta nuoriso@rastihaukat.fi

Ilmoita oheisella lomakkeella leirille osallistuvat:

  Ilmoittajan nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Ilmoitan leirille seuraavat, kirjoita nimet (pakollinen)

  Halukkuus majoittumiseen mökissä/leiripaikalla

  Tulen/tulemme vain päiväleirille lauantaiksi 12.9.Jään/jäämme yöksi la 12.9. - su 13.9.Tulen/tulemme yöksi jo pe 11.9. - la 12.9.

  Voin/voimme majoittautua tarvittaessa lattialla (oma patja pitää olla mukana)

  KylläEi

  Mahdolliset ruoka-allergiat tai muuta viestiä (esim. halukkuus telttailla pihalla)

  Jaa tämä: