Tule mukaan lasten suunnistuskouluun 2019, ilmoittaudu nyt

Rastihaukkojen suosittuun suunnistuskouluun otetaan jälleen uusia lapsia. Info- ja aloitustilaisuus uusille lapsille ja heidän huoltajilleen järjestetään Itäkeskuksessa Kielilukion liikuntasalissa (osoite: Kajaaninlinnantie 10, Helsinki ) torstaina 11.4. klo 18 – 19.30.

Alkeissuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille noin 6-12 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville tytöille ja pojille. Osallistujilla ei ole kokemusta suunnistuksesta tai he ovat olleet mukana edellisinä vuosina, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille.

Opetuksen pääpaino: leikinomainen tutustuminen maastoon, karttamerkit, kartanluku ja sijainti kartalla, rasti-/tukireittiin tutustuminen. Aikuisen mukana olo vaadittu.

Suunnistuskouluun osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €.

Ilmoittautuminen suunnistuskouluun:

Uudet lapset: jäsenmaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä suoraan verkkomaksuna (klikkaa tästä).

Jäsenet:  Jos lapsi on ollut mukana jo aikaisempina vuosina tulee jäsenmaksu maksaa omalla viitenumerolla tilisiirtona (maksulappu Haukkaviestin mukana). Ilmoittaudu (klikkaa tästä).

Maksu sisältää: suunnistuskoulun ohjelman ja materiaalit, seuran paidan lainaksi, seuran jäsenyyden ja sen edut, osallistumisen seuran järjestämiin Itärastitapahtumiin ja osallistumismaksut nuorten kilpailuihin.

Suunnistuskoulun ohjelman ja aikataulun löydät täältä.

Jaa tämä: