Lasten suunnistuskoulu 2022, ilmoittaudu nyt

Rastihaukkojen suosittuun hippo-suunnistuskouluun otetaan jälleen uusia lapsia. Info- ja aloitustilaisuus uusille lapsille ja heidän huoltajilleen järjestetään Myllypuron peruskoulun liikuntasalissa (osoite: Yläkivenrinne 6, Helsinki ) tiistaina 12.4. klo 18 – 19.30.

Suunnistuskoulun toimintaan voi tulla mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa maksamalla seuran jäsenmaksun.

Alkeissuunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille noin 6-14 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville tytöille ja pojille. Osallistujilla ei ole kokemusta suunnistuksesta tai he ovat olleet mukana edellisinä vuosina, mutta eivät ole vielä valmiita yksin suunnistusradoille.

Opetuksen pääpaino: leikinomainen tutustuminen maastoon, karttamerkit, kartanluku ja sijainti kartalla, rasti-/tukireittiin tutustuminen. Aikuisen mukana olo vaadittu.

Suunnistuskouluun osallistuminen edellyttää Rastihaukat ry:n jäsenyyttä. Lasten ja nuorten jäsenmaksu vuonna 2022 on 25 €.

Ilmoittautuminen suunnistuskouluun:

Uudet lapset: jäsenmaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä suoraan verkkomaksuna (klikkaa tästä)

Jäsenet:  Jos lapsi on ollut mukana jo aikaisempina vuosina tulee jäsenmaksu maksaa omalla viitenumerolla tilisiirtona tai verkkomaksuna.

Maksu sisältää: suunnistuskoulun ohjelman ja materiaalit, seuran paidan lainaksi, seuran jäsenyyden ja sen edut, osallistumisen seuran järjestämiin Itä- ja Iterastitapahtumiin ja osallistumismaksut nuorten kilpailuihin.

Uusien sekä vanhojen ensimmäiset varsinaiset ulkoharjoitukset pidetään ti 19.4. klo18.  Suunnistuskoulujen ohjelmat ja aikataulut löydät täältä. Lisätietoa suunnistuskoulusta täältä.

Jaa tämä: