Korttelirastien seuranmestaruuspisteet jaettu

Aurinkoinen Oulunkylä houkutteli runsaasti Rastihaukkoja kiertämään korttelirasteja ja keräämään seuranmestaruuspisteitä. Rasti-Jyryn laatimat radat kiersivät enimmäkseen Veräjämäen kortteleita ja Vantaanjoen rannan puistoja sekä metsäisiä kallioita. Lunta ja jäätä oli vielä sen verran jäljellä että nastarien pitoa tarvittiin.

Naisten sarjan nopein oli noin 11 km radalla Aino Aulanko ajalla 1:50:07 ja hän nousi kokonaiskilpailussa toiseksi. Sanna Ehonen jäi toiseksi yli 17 minuutin erolla mutta jatkaa kuitenkin kokonaiskilpailun kärjessä.

Miesten sarjassa samalla radalla nopein oli Matias Rokka ajalla 1:15:24 yli viiden minuutin erolla  toiseksi tulleen Tarik Hossainiin, joka kuitenkin nousi sarjan kärkeen.

Lady-sarjan nopein oli Marjo Tuomola ja Master-sarjan voiton vei Mikko Soininvaara. Tarkemmat ajat löytyvät Korttelirastien tuloksista ja seuranmestaruuspisteet on päivitetty taulukkoon. Onnittelut kaikille osallistuneille ja mahdolliset korjauspyynnöt yms. kannattaa lähettää sähköpostilla valmennus at rastihaukat.fi

Seuraava seuranmestaruuskilpailu on Lynxin järjestämä AM-sprintti 4.5. Sprintissä vaadittavaa vauhtia ja tarkkuutta kannattaa hakea huhtikuun alussa sprinttien superviikonlopulta (AM-sprinttiviesti 8.4 / Stadisprintti 9.4. / Helsinki City-O 10.4.). Näistä löytyy tarkempia tietoja Paulan 8.3. lähettämästä sähköpostiviestistä.

Jaa tämä: