Mitaleita yökisoista ja seuranmestaruudet ratkenneet

Suunnistavan uudenmaan aluemestaruusyökisa suunnistettiin 19.9.2017 Mäntsälässä kirpeässä syysyössä. Mukana oli kuusi Haukkaa. Illan saldona oli yksi hopea (Anna Wiklund D35) ja yksi pronssi (Esko Sorri H55), onnittelut mitalisteille!


Kilpailu oli samalla viimeinen osakilpailu jännittävässä seuranmestaruuskisassa. Osakilpailun tulokset:

MiesHaukka
1. Marko Eteläaho 11:37 min/km
2. Esko Sorri 12:22 min/km
3. Teemu Matilainen 13:23 min/km

NaisHaukka
1. Anna Wiklund 14:32 min/km

MasterHaukka
1. Veikko Saaristo 14:51 min/km
2. Ove Nilsson 18:54 min/km

Veikko puolusti viimevuotista mestaruuttaan tyylikkäästi nousten viimeisen osakilpailun pisteillä takaa-ajoasemasta mestariksi. Esko varmisteli oman voittonsa jo hyvissä ajoin ennen viimeistä kisaa ja Anna kiilasi viime hetkellä puheenjohtajan ohi mestaruuteen.
Edellisestä kerrasta on molemmilla pääsarjan voittajilla jo aikaa, Esko on ollut mestari viimeksi vuonna 2012, Anna vuonna 2009. Onnea voittajille!

Aikuisten seuranmestaruudet koostuivat tänä vuonna yhdeksästä osakilpailusta, joista seitsemän oli suunnistuskilpailuja ja kaksi muuta toimintaa. Neljä suunnistusosakilpailua pidettiin alueen mestaruuskisojen yhteydessä, loput muiden järjestämillä kuntorasteilla. Yhteensä seuranmestaruusosakilpailuissa nähtiin 66 osasuoritusta 22 eri henkilön suorittamana. Kiitos aktiivisuudesta kaikille osallistujille, helmikuussa 2018 jatketaan taas hiihdon merkeissä, oli lunta tai ei!

Pisteet on päivitetty seuranmestaruussivulle.

Jaa tämä: