Seuranmestaruuskisat jatkuvat pyöräsuunnistuksella 9.8. ja AM-pitkällä 13.8.

Rastihaukkojen seuranmestaruuskisat jatkuvat kesätauon jälkeen napakasti kahdella osakilpailulla eli pyöräsuunnistuksella ja AM-pitkällä.

Pyöräsuunnistuksen nopeimmat selvitetään Rajamäen rykmentin iltarasteilla Solttilannummella joko tapahtumapäivänä eli ensi viikon tiistaina 9.8. tai sitten omatoimisesti 10.-15.8.

Radat ovat keskimatkatyyppiset ja niihin osallistumme sarjoittain seuraavasti
– Miesten sarja A- rata n. 11,5km
– Naisten sarja B- rata n. 8,7 km
– Lady- ja Master-sarjat C-rata n. 5,7km (myös helpoin ajettava)

Ajo-ohjeena on annettu Tie 11355 Herustentie – Solttilantie – Kesätie, kannattaa tarkistaa mahdolliset muut lisätiedot  suoraan Rykmentin sivuilta.

Valmennus suosittelee osallistumaan ensisijaisesti tapahtumapäivänä eli 9.8. Saat painetun kartan ilmoittautumalla Rastihaukkojen kisaajien listaan ja tulokset päivittyvät järjestäjien puolesta. Tapaat myös todennäköisesti muita Rastihaukkoja ja nautit tunnelmasta muiden kanssa.

Jos kuitenkin osallistut omatoimisesti, niin ilmoittaudu mahdollisimman hyvissä ajoin valmennus at rastihaukat.fi niin saat paluupostilla karttatiedoston. Ilmoita  tuloksesi samaan osoitteeseen. Toki saat kartan tarvittaessa myös suoraan Rastilipusta ostamalla (5€).

Pihkaniskat järjestävät Uudenmaan avoimen AM-pitkän kisan Sipoossa viikon päästä lauantaina 13.8. ja se toimii samalla myös seuranmestaruuskisojen osakilpailuna. Katso tarkemmat tiedot kisasivuilta ja  Ilmoittaudu Irmassa viimeistään ylihuomenna eli sunnuntaina 7.8. 

 

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.