Seuranmestaruuskisojen pisteet jaettu erikoispitkän ja pitkän osalta

Kesäkuun puoliväliä on perinteisesti sävyttänyt Jukolan viesti mutta sen siirryttyä elokuulle saatiin onneksi Rastihaukkojen kalenteriin monipuolista ohjelmaa seuranmestaruuskisojen myötä. Ensin aukesi omatoiminen erikoispitkä Kauhalan komeissa maastoissa ja sitten viime viikonloppuna kokoonnuttiin pitkän matkan AM-kisoihin helteiseen Sipooseen.

Erikoispitkälle saatiin yhteensä 17 suoritusta joiden kesto vaihteli vajaasta kahdesta tunnista reiluun kolmeen tuntiin. Tällä kertaa tiukin taistelu kärkipaikasta nähtiin Master-sarjassa jossa Mikko Soininvaara otti täydet pisteet reilun 6 minuutin erolla. Kaikissa muissa sarjoissa kärki irtosi kauas muista. Lady-sarjan nopein oli Marjo Tuomola ja naisten sarjassa Anna Wiklund. Miesten sarjan nopein oli Matias Rokka huikealla 33 minuutin erolla.

Kauhalan tulokset ja tarkemmat ajat löytyvät Navisportista ja seuranmestuuspisteet omassa taulukossa.

Pitkän matkan AM-kisoissa osallistujia oli 16 eri sarjoissa ja seuranmestaruuspisteet jaetaan kilometriaikojen perusteella. Tällä kertaa tiukin kamppailu käytiin miesten sarjassa, jossa nopein oli Esko Sorri vain 7 sekuntia nopeammalla kilometriajalla kuin toiseksi tullut Tuomas Helin, edelleen vain 2 sekuntia kolmatta eli Timo Mouhua nopeampana. Tämä kolmikko sijoittui myös sarjoissaan hienosti AM-kärjen tuntumaan. AM-kärkeä hätyyteltiin myös D50 sarjassa, jossa viidenneksi tulleen Hanna TalviOjan lisäksi kilpaili nopein Lady eli Pihkaniskojen paidassa suunnistanut Hanna Vehkamäki. Samoin D75 sarjassa Espoon suuntaa edustanut Eeva Tanska sijoittui neljänneksi. Naisten sarjan nopein oli Anna Wiklund ja Master-sarjan  Veikko Saaristo.

Pitkän matkan tulokset eri lailla koostettuina löytyvät Keravan urheilijoiden kisasivuilta ja seuranmestaruuspisteet omassa taulukossa.

Myös kokonaiskilpailun pistetaulukko päivitettiin samalla. Muutoksina kokonaiskilpailuissa Kaisa Tikka siirtyi Lady-sarjassa kärkeen ja Master-sarjassa Ove Nilsson. Miesten sarjan kärkipaikan otti Esko Sorri ja naisten sarjan kärjessä pysyy edelleen Hanna TalviOja.

Valmennus kiittää kaikkia aktiivisesta osallistumista ja onnittelee kaikkia menestyksestä, onnistumisista ja muista antoisista kokemuksista. Mahdolliset puutteet ja virheet tulosten ja pisteiden osalta kannattaa reklamoida valmennus at rastihaukat.fi

Seuraavan kerran pisteitä jaetaan 24.7. Karkkilassa pyöräsuunnistuksen AM-sprintillä. Kisakutsu löytyy Karkki-Rastin sivuilta ja ilmoittautuminen on auki jo Irmassa! Huomatkaa että seuranmestaruuspisteet jaetaan sprintin kilometriaikojen perusteella! Toki keskimatkallekin kannattaa osallistua mahdollisuuksien mukaan.

Syksyn kisakalenteri on vielä auki yön ja maastojuoksun osalta, pyritään tarkentamaan vielä kesän aikana. Sprinttipisteet jaetaan AM-kisoissa 4.8.

 

Jaa tämä: