Sisäliikunta käynnistyy lauantaina 13.11. – kaikki mukaan!

Suunnistuskausi alkaa tämän vuoden osalta jo päättymään ja tässä kuussa alkaa talviharjoittelu. Talvi on hyvää aikaa kehittää peruskestävyyttä rauhallisilla ja pidemmillä lenkeillä esimerkiksi juoksemalla, vesijuoksemalla, pyöräilemällä, sauvakävelemällä tai hiihtämällä. Peruskestävyysharjoitusten oheen sopii todella hyvin lihaskunnon kehittäminen ja sopivasti annosteltuna vähän jotain reippaampaakin kuten pallopelejä tai porrasjumppaa.

Rastihaukat tarjoaa jäsenilleen sisäliikuntaa lauantaisin Aurinkolahden peruskoululla maaliskuun loppuun asti. Aloitus on ensi viikon lauantaina eli 13.11. klo 11 ja tarkempi osoite on Iiluodonpiha 1.

Ensimmäinen tunti jumpataan ohjaajan johdolla ja se sopii kaikille varhaisteineistä vanhempiin. Tarvittaessa sali voidaan myös jakaa puoliksi jolloin pienemmät lapset voivat pelailla jumpan ajan keskenään. Sitten jälkimmäinen tunti eli klo 12-13 pelataan koko salin laajuudella sählyä kaikenikäisten kesken.

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja tossut. Oma jumppa-alusta, hikipyyhe ja juomapullo kannattaa ottaa myös mukaan! Ja tietysti sählymaila pelejä varten.

Tervetuloa mukaan!

Jaa tämä: