Sisäliikunta käynnistyy lauantaina 7.11.

Rastihaukkojen jumppa käynnistyy lauantaina 7.11. klo 11 ja paikkana on edelleen Aurinkolahden koulu osoitteessa Iiluodonpiha 1. Rastihaukkojen hallitus käsitteli 20.10. kokouksessa myös sisäliikuntaa ja katsoimme 396m2 kokoisen liikuntasalin mahdollistavan riittävät turvavälit jumppaan. Sen sijaan sählyä ei pelata tänä syksynä lainkaan.  Jumpan vetää Tiina Tervo-Rantakokko ja siihen kuuluu nyt myös lyhyt kehonhuolto, kokonaiskesto noin tunti ja 15 minuuttia.

Korona-pandemia aiheuttaa muutamia muutoksia käytännön järjestelyihin. Eli seuraamme tilannetta ja noudatamme kaikkia voimassaolevia sääntöjä ja ohjeita, mikä tarkoittaa mm. seuraavaa:

  • Oireisena jäädään kotiin
  • Maskipakko koulun tiloissa kaikilla yli 15-vuotiailla, itse jumpan ajaksi sen voi ottaa pois.
  • Pidä turvaväli muihin, vältämme pukuhuoneiden käyttöä ja eteisissä, auloissa yms. kokoontumista.
  • Peseytyminen vasta kotona

Eli laita maski päälle viimeistään ovella, riisu kengät ja kävele suoraan omalle jumppapaikalle. Riisu ulkovaatteet, maski ja nauti jumpasta. Kehonhuollon jälkeen maski ja vaatteet päälle, ripeästi kengät jalkaan ja ulos!

Suosittelemme myös oman jumppamaton käyttöä. Sen lisäksi tarvitset hikipyyhkeen, juomapullon, sisäkengät ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Tervetuloa lämpimästi mukaan!

Syyskauden viimeinen vuoro on 12.12. ja kevään osalta tiedotamme sitten myöhemmin erikseen.

Jaa tämä: