Solvallan iltarasteilla kerättiin erikoispitkän seuranmestaruuspisteitä

Helsingin suunnistajat tarjosivat ystävällisesti Solvallan Karjakaivon Iltarastien pidemmät radat Rastihaukkojen seuranmestaruuskisojen erikoispitkän osakilpailun suorituksille. Yhteensä 14 haukkaa osallistui lämpimässä kesäillassa rankkojen ja vaativien ratojen kiertämiseen.

Miesten sarjan ylivoimaisesti nopein 12 kilometrin radalla oli Pyry Kivikoski aikaan 1:56:52 ja lähes 20 minuutin erolla toiseksi tulleeseen Tuomas Heliniin, joka kuitenkin jatkaa sarjan kärjessä.

Master- sarjan osallistujat kiersivät 7 kilometrin radan ja ylivoimaisesti nopein oli Pekka Nurmilaukas ajalla 1:23:10 ja 16 minuutin erolla toiseksi tulleeseen Jouni Kivikoskeen. Erikoispitkän pisteiden turvin sarjan kärkeen nousi Ove Nilsson.

Naisten ja Lady-sarjat jäivät ilman suorituksia. Valmennus onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistuneita itsensä haastamisesta, tuloksista riippumatta. Tarkemmat tulokset löytyvät HS:n sivuilta ja seuranmestaruuspisteiden taulukko on päivitetty.

Seuranmestaruuskisat jäävät nyt viiden osakilpailun jälkeen ansaitulle kesätauolle. Kisat jatkuvat 12.8. Lynxin järjestämissä pitkän matkan AM-kisoissa. Sen jälkeen on vielä vuorossa maastojuoksu, pyörä- ja yösuunnistus myöhemmin tarkennettavina ajankohtina.

Jaa tämä: