Tervetuloa hiihtokisoihin keskiviikkona 27.2. Paloheinään!

Viime päivien lämmöstä huolimatta Paloheinästä löytyy vielä sen verran hiihtokuntoisia latuja ja luistelu-uria että Rastihaukkojen seuramestaruuskisat järjestetään suunnitelmien mukaan eli keskiviikkona 27.2. Tosin pidempiä matkoja joudutaan hieman muuttamaan. Pääsääntöisesti kierrämme 1,8 ja 3 kilometrin lenkkejä. Naishaukat ja mieshaukat kiertävät 3 kilometria kahteen kertaan ja miehet vielä niiden välissä noin kilometrin lisälenkin.

Kokoontuminen ja ilmoittautuminen Suomen ladun majalla klo 18 mennessä. Latuja ei ole varattu meille joten hiihdämme muiden harrastajien seassa.  Lämmintä keliä on luvassa joten sekä ladut että urat tulevat todennäköisesti olemaan jäisiä ja liukkaita. Laskuissa voi vauhtia tulla liikaakin ja perinteisen hiihtäjien kannattaa huolehtia pitovoitelu kuntoon.

Lasten lähdöt noin klo 18:00 ja aikuisten sen jälkeen noin 18:15 yhteislähtöinä. Lasten sarjoissa toivotaan aikuista saattajaa, mikäli Paloheinän reitit eivät ole tuttuja. Nuorimpien sarjoissa säädetään tarvittaessa matkoja osallistujien määrän ja tason mukaan.

Sarjat ja matkat
Mieshaukka 7 km
Masterhaukka 3 km

Naishaukka 6 km
Ladyhaukka 3 km

H/D 18 3 km
H/D 16 3 km
H/D 14 3 km
H/D 12 1,8 km
H/D 10 1,8 km
H/D 8 noin 1 km
H/D 6 ja nuoremmat max. 400 m

Tyyli on vapaa!

 

Jaa tämä: