Kevät 2020 – Iterastit Landbo 22.5. – 5.6.

3,00 7,00 

Iterastit – Landbo, 3 ratavaihtoehtoa (A-rata 6.7km, B-rata 4.2km, C -rata vaikea 2.4km) sekä kaikki rastit kartta (tee oma ratasi).

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Jaa tämä:

Ohjeet/Tiedot

Itärastien omatoimiset kuntorastit – Iterastit, maksa ja lataa itsellesi kartta (.pdf) suoraan nettipalvelusta. Maastossa paperiset rastit 2 viikkoa alkaen perjantaina 22.5.  – perjantai 5.6. saakka. Kierrä rata tai ratoja omatoimisesti kyseisten viikojen aikana, ilman järjestettyä ajanottoa ja emit-leimausta.

Radat risteilevät  Landbon – Degermossan – Puroniityn alueilla Sipoonkorven lähettyvillä. Alue on vaativaa korpimaista suunnistusmaastoa ja tarjoaa haasteita kaikentasoisille suunnistajille – jyrkänteitä, tiheikköjä, avokallioita ja kosteikkoja.

Muista korpimaisessa maastossa liikuttaessa myös omatoiminen huolenpito. Jos kuljet yksin, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. 112 -sovellus kännykässä on hyvä turva. 

Lähtö ja maali ovat Knutersintie 700 sijaitsevan teollisuushallin lähistöllä (Huom! Ei parkkeerausta hallin alueella, halli merkitty kielletyn alueen viivoilla kartan vasemmassa laidassa). Autoille suositeltava pysäköintipaikka on Knutersin pysäköintialueelle (Knutersintie 667, Helsinki).

Saat latauslinkin ostamaasi karttaan heti maksun suoritettuasi ja sähköpostiisi kuitin/linkin ostamasi kartan lataukseen. Latauslinkki toimii 3 kertaa, jonka jälkeen kyseistä karttaa ei voi ladata uudestaan vaan tulee suorittaa uusintaosto. Mobiileilla liikuntaeduilla maksettassa maksu varmistetaan manuaalisesti sähköpostitse lähettämästäsi kuitista, joten varaudu tällöin viiveeseen.

Ladattua karttatiedostoa voit käyttää joko suoraan laitteeltasi maastossa (esim. puhelin tai tablet) tai voit tulostaa siitä omatoimisesti paperisen version. Huomioithan, että kopiointi ja tiedoston jakaminen muille kuin saman perheen jäsenille on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Voit maksaa kartan kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla, Mastercard tai Visa -luottokorteilla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Maksutapana käyvät myös liikuntaedut verkko-/mobiilimaksuina:  Eazybreak, Edenred, Smartum, ePassi. Fyysiset liikuntasetelit tai -kortit eivät käy maksutapana.

Koska maastot sijaitsevat lähellä asutusta on hyvin mahdollista, että rasteja häviää viikon aikana. Pyrimme tarkistamaan rastit ainakin pari kertaa viikon aikana, mutta ilmoitathan mahdollisista puutteista osoitteeseen iterastit(at)rastihaukat.fi

Rastihaukat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Vaihtoehdot

Valitse rata:

A-rata (5.6km), B-rata (3.9km), C-rata vaikea (2.4km), Kaikki rastit kartta (tee oma ratasi)