Valmennusjaoston ajankohtaisia: viestit, harjoitukset, leiri

Syksy on täynnä mielenkiintoisia suunnistustapahtumia. Syyskuussa pääsee vielä moniin kansallisiin kilpailuihin lähialueilla ja AM- ja SM-kisoja on vielä kisaamatta. Iltojen pimennyttyä yösuunnistamistakin pääsee taas harrastamaan aikaisemmin illalla ja monet kuntorastit tarjoavat normaalien ratojen lisäksi yösuunnistusmahdollisuuuksia. Seuranmestaruuskilpailu huipentuu yökisaan AM-kisojen yhteydessä 18.9.
Kisatiedot löytyvät helpoiten Irmasta ja kuntorastit Rastilippu-palvelusta.

Taitoharjoituksia
Seuran omia taitoharjoituksia aikuisille ja nuorille järjestetään jonkin verran myös syyskaudella. Ohjelmistossa on:
30.8. klo 18 Paloheinä (Suomen Ladun maja), teema: väylä
6.9.   klo 18 Mustavuori, Vuosaari (kuntopolun parkkis), teema: käyrä
20.9. klo 18 Paloheinä (Suomen Ladun maja), teema: suunta
27.9. klo 20 Myllypuro, Karhunkaataja (Myllärintie 2), teema: yö/suunta

Harjoitukset ovat maksuttomia.

25-Mannakavlen 6.10.2018
Ruotsin hienoin seuraviestitapahtuma 25-Mannaviesti ei ole mitään ilman Rastihaukkoja! Viestiin lähdetään perjantaina 5.10. bussikuljetuksella ja paluu on sunnuntaina aamupäivällä. Viesti on tänä vuonna Hägerstalundissa Tukholman luoteispuolella. Lahden ylitys hoituu laivalla Turku-Tukholma-Turku.

Viestissä on nimenmukaisesti 25 osuutta, jotka ovat eri tasoisia ja eri mittaisia, joten mukaan tarvitaan koko seuran väkeä. Joukkueessa pitää olla mukana vähintään 7 naista, joten erityisesti naisia kaivataan mukaan. Helpoimmat osuudet sopivat noin H/D12-sarjalaisille. Muutamia kannustajiakin mahtuu matkaan mukaan. Ja koska Ruotsissa paistaa aina aurinko (huom! subjektiivinen kokemus, ei perustu faktoihin), päivä kisapaikalla sujuu mukavasti viestiä seuratessa ja hyvästä seurasta nauttiessa.

Viestistä löytyy suomeksi lisätietoja osoitteessa http://www.25manna.se/fi/ ja kilpailukutsu http://www.25manna.se/wp-content/uploads/2018/04/Finska-inbjudan-25-manna-stafetten_publicerad.pdf

Matkan hinnat tarkentuvat, mutta aikuisten hinta on noin 60€.

Ilmoittautuminen  31.8.2018 mennessä

Halikkoviesti 13.10.2018
Viikko 25-Mannan jälkeen on vuorossa Suomen vastaava viesti, 15-osuuksinen Halikkoviesti Salossa. Halikko-viestissä on vastaavasti osuuksia nuorista vanhoihin. Lisäksi lauantaina järjestetään nuorten H12/D13-sarjalaisten yhteislähtökilpailu Halikko-juoksu. Sunnuntaina samasta kilpailukeskuksesta kilpaillaan SM-erikoispitkä.
Ilmoittautuminen viestiin avataan myöhemmin.

Lisätietoja kaikista kolmesta kisasta http://www.angelniemenankkuri.com/halikon-syystupla/

Syysleiri 26.-28.10.2018

Pari viikkoa Halikon jälkeen suuntaamme Kisakallioon leireilemään. Luvassa on ainakin suunnistusta, mutta myös muuta toimintaa. Leiri kestää perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen. Ohjelmaa löytyy koko perheelle, hinnat 70/50€. Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma luvassa lähiaikoina.

 

Jaa tämä: